MC's Journal

Ny blog

Jag försöker igen med en slags löpande anteckningar, denna gång komplett med matningar för RSS och Atom. Ja, jag vet att det är något problem med valideringen av Atom-matningen. Jag skall se om jag kan fixa det.

Mina nygamla anteckningar, senast uppdaterade i augusti 2006, saknade finesser som matningar och läsare hörde av sig och klagade. Mina än mer uråldriga anteckningar från 90-talets andra hälft har möglat ihop och gått och gömt sig av skam eller vad det nu kan vara, trots att de fick lysande recensioner tillsammans med resten av mina små webresurser på sin tid.

Det finns nu egentligen två bloggar, eller åtminstone två websidor med matningar kopplade till sig. Den ena är den här och den andra är News about MC's Web Pages. På den första, alltså denna, kommer jag att publicera lite längre texter, åsikter och liknande. På den andra kommer jag enbart att publicera när jag till exempel lanserat en ny version av något program, eller så. Den som inte orkar läsa mitt dravel kan ju ändå vara intresserade av att prenumera på den andra, kanske.